Har du spørgsmål eller ønsker du et tilbud der imødekommer lige netop dine behov, så kontakt mig gerne – enten via telefon eller mail, eller ved at udfylde kontaktformularen

Send mig en mail

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Claus Fraussing Nielsen

Indehaver, cand.merc.aud.

Jeg har mere end 10 års erfaring fra ansættelse i revisionsvirksomheder, hvor jeg har fungeret som daglig sparringspartner for indehaverne af små og mellemstore virksomheder. Derudover har jeg i en årrække været ansvarlig for økonomifunktionen hos en større kursus- og konsulentvirksomhed.

Siden august 2011 har jeg været freelance konsulent, med fokus på assistance til personligt erhvervsdrivende med bl.a. bogføring, årsregnskab og assistance med selvangivelsen.

 

 

Mail: cfn@talium.dk

Tlf: 42 22 16 66

Samarbejdspartnere

Jeg anvender e-signatur til at indhente digitale underskrifter af regnskaber m.v., hvorved processen omkring underskriftsindsamling er optimeret mest muligt, og jeg medvirker samtidig til at reducere antallet af print og derned også miljøpåvirkningen.

Derudover betyder det i sagens natur også, at du som kunde altid vil få tilsendt en digital kopi af de underskrevne dokumenter når alle underskrifter er indsamlet.

Besøg e-signatur på www.e-signatur.dk hvis du vil læse mere om produktet og digital signering i almindelighed.

Jeg har hos tegnet abonnement på Skat Nova fra Wolters Kluwer, så jeg har det rette værktøj tilgængelig til at kunne hjælpe dig til at vælge den rette skatteordning, og Årsafslutning, så de årsregnskabsmodeller jeg anvender hele tiden er ajourført i overensstemmelse med lovgivningen på området.

Jeg er superbruger af flere af Vismas produkter, herunder bl.a. e-conomic og dinero, der i min optik er nogle af de bedste webbaserede regnskabsprogrammer for virksomhederne i mit primære kundesegment.

Jeg har dog også stor erfaring i en lang række af de andre regnskabsprogrammer der er på det danske marked.

Jeg har indgået aftale med Uniconta om at blive tilknyttet som Univisor, således at jeg også kan assistere de virksomheder der har valgt at gøre brug af Uniconta som deres regnskabsprogram.