Har du spørgsmål eller ønsker du et tilbud der imødekommer lige netop dine behov, så kontakt os gerne – enten via telefon eller mail, eller ved at udfylde kontaktformularen

Send os en mail

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Claus Fraussing Nielsen

Indehaver, cand.merc.aud.

Jeg har mere end 10 års erfaring fra ansættelse i revisionsvirksomheder, hvor jeg har fungeret som daglig sparringspartner for indehaverne af små og mellemstore virksomheder. Derudover har jeg i en årrække været ansvarlig for økonomifunktionen hos en større kursus- og konsulentvirksomhed.

Siden august 2011 har jeg været freelance konsulent, med fokus på assistance til personligt erhvervsdrivende med bl.a. bogføring, årsregnskab og assistance med selvangivelsen.

 

 

Mail: cfn@talium.dk

Tlf: 42 22 16 66

Samarbejdspartnere

Vi har etableret et samarbejde med Kirk Law Advokatfirma omkring bl.a. inkasso og selskabsstiftelse.

Besøg Kirk Law Advokatfirma på www.kirklaw.dk, for at se hvilke øvrige juridiske fagområder de kan assistere på.

Hos Talium anvender vi e-signatur til at indhente digitale underskrifter af regnskaber m.v., hvorved processen omkring underskriftsindsamling er optimeret mest muligt, og vi medvirker samtidig til at reducere antallet af print og derned også miljøpåvirkningen.

Derudover betyder det i sagens natur også, at du som kunde altid vil få tilsendt en digital kopi af de underskrevne dokumenter når alle underskrifter er indsamlet.

Besøg e-signatur på www.e-signatur.dk hvis du vil læse mere om produktet og digital signering i almindelighed.

Vi har hos Talium tegnet abonnement på Skat Nova fra Wolters Kluwer, så vi har det rette værktøj tilgængelig til at kunne hjælpe dig til at vælge den rette skatteordning, og Årsafslutning, så de årsregnskabsmodeller vi anvender hele tiden er ajourført i overensstemmelse med lovgivningen på området.

Hos Talium er vi superbrugere af flere af Vismas produkter, herunder bl.a. e-conomic og dinero, der i vores optik er nogle af de bedste webbaserede regnskabsprogrammer for virksomhederne i vores kundesegment.

Vi har dog også stor erfaring i en lang række af de andre regnskabsprogrammer der er på det danske marked.

Talium har indgået aftale med Uniconta om at blive tilknyttet som Univisor, således at vi også kan assistere de virksomheder der har valgt at gøre brug af Uniconta som deres regnskabsprogram.