Efter længere tids dialog er Claus Fraussing Nielsen nået til enighed med den hidtidige forretningspartner om at bringe samarbejdet til ophør, da der ikke kunne opnås den fornødne enighed om den fremtidige retning for samarbejdet. Betydningen heraf er, at Claus Fraussing Nielsen med sin virksomhed udtræder af samarbejdet, og fortsætter under det nye navn “Talium”.

Det kommer reelt set ikke til at betyde det store for eksisterende kunder og forretningsforbindelser, da det stadig vil være Claus Fraussing Nielsen der håndterer arbejdsopgaverne og den daglige kontakt med kunder og forretningsforbindelser. Forskellen er blot, at det sker med nyt firmanavn.

Den nye hjemmeside er blevet til i et samarbejde med Erhvervshjemmesider.dk,og vil løbende blive videreudviklet. Herunder vil der komme nye billeder på hjemmesiden, lige så snart de modtages i færdigbehandlet stand fra fotografen.

Skulle der være spørgsmål til ovenstående, eller blot en lyst til at hilse på, er man som altid velkommen til at kontakte Claus Fraussing Nielsen enten på telefon, mail eller ved at anvende kontaktformularen her på siden.